Osolin: paremerakondade valimispropaganda vajab vahetust

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reformierakonna valimisreklaam Tallinnas Laagna teel
Reformierakonna valimisreklaam Tallinnas Laagna teel Foto: Peeter Langovits

Reklaamiekspert Olav Osolini arvates olid paremerakondade valimiskampaaniad üsna nõrgad, samal ajal kui Keskerakond tegi võimsaima propagandakampaania,mida Eestis eales nähtud.

«IRLi ja Reformierakonna suurim probleem oligi see, et nad ei suutnud valijatele selgeks teha, mida siis Savisaare juhitud linnavalitsus valesti on teinud ja mille poolest elu Tallinnas muutuks, kui nemad võimule tuleks,» ütles Osolin ERR Uudistele.

Osolin märkis, et Keskerakond kiitis valjul häälel nende poolt tehtut ning ähvardas samas kõikvõimalike koledustega, mis hakkavad juhtuma siis, kui Reformierakond või IRL peaks linnatüüri juurde asuma.

Reklaamiekspert soovitas paremerakondadele, et «nad peaksid õppima rääkima valijatega lihtsalt ja arusaadavalt ja tooma selgesti esile oma põhimõtted, kui neid peaks leiduma».

Samuti arvas Osolin, et paremerakonnad võiks oma kommunikatsiooni planeerijad välja vahetada, sest nende kampaaniad olid sedapuhku nõrgad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles