Keskerakond pakub sotsidele Tallinnas koalitsiooni

Mirjam Mäekivi
, Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ka Tallinna linnavolikogu esimees Toomas Vitsut kuulub meedianõukogusse.
Ka Tallinna linnavolikogu esimees Toomas Vitsut kuulub meedianõukogusse. Foto: Mihkel Maripuu

Tallinna volikogu esimees, keskerakondlane Toomas Vitsut ütles ETV valimissaates, et Keskerakond on valmis Tallinnas sotsiaaldemokraadid koalitsiooni võtma.


Hoolimata tulemusest, mis võimaldab Keskerakonnal Tallinnas ainuvalitseda, ütles Vitsut, et nad on valmis tegema koalitsiooni nende erakondadega, kes Tallinna juhtimisel kaasa tahavad rääkida.

«Eelkõige võiks silmas pidada kõige lähematena sotsiaaldemokraate, kellega võiks Tallinnas ühist vastutust jagada ja mõelda ka riigikogu valimistele,» sõnas Vitsut.

Sotside esinumber Jüri Pihl ütles Postimees.ee'le, et kohe ta pakkumisest ära ei ütle ning on nõus alustama läbirääkimisi. Kõik olenevat sellest, mis tingimusi Keskerakond pakub.

Praeguse seisuga kuulub sotsidele Tallinna volikogus 8 kohta.

Keskerakonna ülihead valimistulemust kommenteerides märkis Vitsut, et see tuli suure töö ja suure õnne tulemusel.

Vitsut rääkis, et enne valimisi ennustas ta Keskerakonnale Tallinna volikogus 41 kohta. Selle ennustuse Keskerakond ületas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles