Häälteostmine Jõelähtme vallas ei leidnud kinnitust

Sandra Maasalu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Vaatamata mitmele vihjele häälte ostmise kohta Harjumaal Jõelähtme vallas Kostivere alevikus, ei tuvastanud politseipatrull rikkumist ning avaldust pole keegi esitanud.

Postimees.ee-le saabunud vihje põhjal on Kostivere aleviku elanikud viimastel päevadel näinud autot, kust osteti hääli valimisliidu «Koduvald Jõelähtme» kandidaadile nr 106 Arvo Olekile.

Ka täna olevat vihje järgi autoga ringi sõites käidud hääli ostmas nii Arvo Olekile kui Harri Reidmale samast nimekirjast. Reidma on Rahvaliidu liige.

Kostivere valda hõlmava valimisjaoskonna nr 2 esimees Tiina Rämmeld ütles, et jaoskonna juures pole keegi hääli ostmas käinud, kuid alevikuvanemale laekus sellekohane kaebus täna küll.

Politseiameti kommunikatsiooniosakonna juhataja Anne Osvet ütles, et politsei käis saadud vihjet häälte ostmise kohta kontrollimas, kuid ei leidnud midagi. «Avaldust juhtumi kohta politseile tehtud ei ole,» ütles Osvet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles