Ida-Virumaal kutsuti valimisjaoskondadesse politsei

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valimiskabiin
Valimiskabiin Foto: Meelis Meilbaum / Virumaa Teataja

Narva 9. valimisjaoskonnas kutsus vaatleja kohale politsei, kuna tekkis kahtlustus häälte ostust, Narva-Jõesuus tekkis kahtlus ebaseaduslikus agitatsioonis.

Narva valimisjaoskonna esimees Ene Lättemaa teatas, et üks vaatleja kutsus kohale politsei, kuna nägi, kuidas üks naisterahvas andis valimisjaoskonnas teisele 100 krooni, kirjutas Postimees.ru.

Hiljem selgus, et tegu oli ema ja tütrega ning see osutus arusaamatuseks.

Narva-Jõesuu 1. valimisjaoskonna juhataja Sirje Neeme teatel kutsus vaatleja sinna politsei, kuna kahtlustas ebaseaduslikku valimisagitatsiooni valimispäeval.

Neeme enda sõnul vahejuhtumit pealt ei näinud, kuna rahvast oli valimisjaoskonnas palju. «Intsident juhtus kella 12 ja 13 vahel, vaatleja kutsus politsei ning andis neile ülevaate juhtunust,» sõnas Neeme.

Ida prefektuuri pressiesindaja Liivi Maalmann rääkis Postimees.ru'le, et vahejuhtum kvalifitseerus pigem solvanguks kui poliitiliseks agitatsiooniks.

Üks mees karjus ühe kandidaadi suhtes solvava sisuga sõnu ning tema suhtes on seoses avaliku korra rikkumisega algatatud menetlus. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles