Politsei käis Laari reklaamdžiipi kontrollimas

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veel eile reklaamis see auto Laari Kohvikut, kuid valimispäevaks on sellelt kõik reklaamkirjad kadunud.
Veel eile reklaamis see auto Laari Kohvikut, kuid valimispäevaks on sellelt kõik reklaamkirjad kadunud. Foto: Uwe Gnadenteich

Politseipatrull käis täna ennelõunal kontrollimas kesklinnas Kaarli puiestee parklas seisvat päevinäinud maasturit, mis varasematel päevadel reklaamis sealsamas parkla kõrval tegutsenud Laari Kohvikut.


Mart Laari assistendi Veiko Lukmanni sõnul kisti autol juba eile kõik Laari Kohviku kleepsud maha ja kahtlased kohad kleebiti veel halli teibiga üle, et miski ei annaks põhjust seda valimisreklaamina tõlgendada. Samuti lükati maastur bastioni seina äärde, et ta teiste seast silma ei paistaks.

«Laari Kohviku sildid võtsime samuti maha. Kohvik on jäänud, aga Laar on asutuse nimest kadunud. Ning kohvikus sees ei ole samuti vähimatki aktiivset valimispropagandat. Sinna on jäänud veel mõned ajaloolised plakatid nii umbes aastast 1992, aga IRL-ile või Laarile ei viita enam miski. Me ei paku seal enam ka kohvi, nii et nüüd on tegemist jälle täiesti tavalise kohvikuga,» kinnitas Lukmann.

Politseiameti pressiesindaja Anne Osveti kinnitusel käis patrull džiipi kontrollimas Tallinna abitelefonilt edasi suunatud kaebuse peale. «Ilmselt kellelegi see auto siis ei meeldinud. Patrull kontrollis auto üle, aga midagi seadusevastast seal polnud,» lausus Osvet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles