Trammikoondis kutsub töötajaid dispetšeripulti e-hääletama

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
E-hääletuse võimalust kasutab üha enam valijaid.
E-hääletuse võimalust kasutab üha enam valijaid. Foto: Peeter Langovits

Ehkki Tallinna trammi- ja trollibussikoondis kutsub oma töötajaid trammipargi dispetšeri juurde aktiivselt e-valima, ei ole see kollektiivi huvipuuduse tõttu õnneks trammiliiklust segama hakanud.

Eile tööl olnud trammipargi dispetšer tunnistas, et asutusesisene e-valimiste punkt on tema arvutis avatud, kirjutab Õhtuleht.

Küsimusele, kuidas on tagatud e-valimiste saladus, vastab dispetšer, et oma kohalt arvuti tagant peab ta tõepoolest lahkuma, kuid võtab telefoni teisel pool lauda ikka vastu.

«No jah, see võiks olla probleemiks, kui siin käiksid massid, aga seni pole veel keegi käinud,» teab dispetšer, et samasugune võimalus on olnud varasematelgi valimistel, kuid ka siis ei käinud tema teada kedagi.

Koondise töötajad saavad e-hääletada ka trammi- ja trollibussikoondise peamaja sekretäri juures, trollipargi õppeklassis, trammipargi remondiosakonna kontoris ning elektrimajandi ja teedetalituse ruumes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles