Türi valla valimisjaoskonna liige kõrvaldati ametist

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valimisjaoskonnas.
Valimisjaoskonnas. Foto: Elmo Riig / Sakala

Järva maakonna valimiskomisjon kõrvaldas ametikohustuste täitmiselt Türi valla jaoskonnakomisjoni nr 1 liikme, Keskerakonda kuuluva Selve Reispassi, kes tegi komisjoni liikmena valimiseelset agitatsiooni oma erakonna kasuks.


Kui Selve Reispass käis koos oma erakonnakaaslase Jüri Andrusega propagandatööd tegemas, tehti saatuslik viga sellega, et helistati suvaliselt valitud korteri uksekella. Vastajaks osutus konkureeriva Isamaa ja Res Publica Liidu nimekirja kandidaat Eva Sidron, vahendas

ERR Uudised

«Aktuaalset kaamerat».

Reispass ja Andruse jagasid eakatele kutseid tulla Keskerakonna kandidaatidega kohtuma, agiteerisid hääletama Keskerakonna poolt ning pakkusid võimalust täita avaldus hääletuskasti kojutoomiseks.

Täna hommikul oli Reispass maakonna valimiskomisjoni ees, kus ta tunnistas, et aitas kehvasti eesti keelt valdaval parteikaaslastel valijatega kontakti saada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles