Skandaal Otepää Teataja ümber kütab valimiseelseid kirgi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Valgamaalane

Valimistemperatuur Sangaste vallas on tõusnud ohtlikult kõrgele. Veel on jäänud loetud päevad enne kohalike omavalitsuste valimisi ning iga väiksemgi vääratus on kiire paisuma skandaaliks.


Saatusliku näpuvea tõttu on ajaleht Otepää Teatajas lootusetult segamini läinud Sangaste vallavolikokku kandideerivate üksikkandidaatide järjekorranumbrid.

Asjaosalised on oma viga tunnistanud ning ajalehe toimetaja ka omapoolse vabandusega esinenud. Veaparandus on samuti kohe-kohe Sangaste vallaelanike postkasti potsatamas.

Loole lisab dramaatilisust tänavu kevadest õhus olnud oht, et Sangaste valda võib vastu kohalike elanike tahtmist kerkida uus jäätmeterminal. Mitmed üksikkandidaadid on aga oma valimisplatvormis öelnud kindla ei jäätmekäitlusele Sangaste vallas. Nüüd kardetakse, et valimisnumbritega vassimine võib olla kunstlikult tekitatud.

Lähemalt saab asjaosaliste kommentaare lugeda teisipäevasest Valgamaalasest!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles