Päeva pilt: Mart Viisitamm jagas turul rahakotte

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu linnapea Mart Viisitamm jagas Pärnu turul rahakotte ja rääkis valijatega.
Pärnu linnapea Mart Viisitamm jagas Pärnu turul rahakotte ja rääkis valijatega. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Kõhu kõrvalt kokku hoides käis Pärnu linnapea Mart Viisitamm oma kallist lõuna ajast Pärnu Vanal turul inimestele hüva nõu ja rahakotte jagamas.


“Näe, neli aastat tagasi käisin kah siin, aga siis ei astunud keegi ligi,” nautis juurviljalettide ees platsi võtnud Viisitamm sooja vananaistesuve ning turuliste tähelepanu. Juttu tuli teha nii hauaplatsidest kui liha ja vorsti hinnast. Veidike valimistest kah.



Samal ajal kui Viisitamm maailma asju selgitas, sebisid tema kampaaniameistrid aga lettide vahel ning pistsid inimestele kirjapulkasid ning rahakotte pihku. Paraku oli rahakoti vahele torgatud mitte Jakobsoni, vaid Viisitamme pilt. Millal ja kas üldse viieasjakrooniste jagamiseks läheb, seda näitavat Viisitamme sõnul valimised.



Heldeid andjaid on Pärnu linnapeaks pürgijate seas teisigi. Rahakotte, kartulit või küttepuid teised küll ei jaga, kuid üht-teist head-paremat leidub meerikandidaatide moonakotis ikka.



Nii näiteks on IRLi linnapeakandidaat Annely Akkermann teinud kampaaniat Tallinna maantee bussipeatuses, kus ta hommikustele töölekiirustajatele ja õhtustele kojutõttajatele on pakkunud Kihnu saia ja IRLi valimisatribuutikat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles