Toivo Asmer elab Paldiskis koos Antropovi abikaasaga?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toivo Asmer.
Toivo Asmer. Foto: Raigo Pajula.

Paldiskis enne valimisi puhkenud sisseränne hakkab võtma koomilist ulatust - sissekirjutuse järgi jagavad ulualust näiteks abielumees Toivo Asmer ja riigikogulase Robert Antropovi abikaasa Marina.

Riigikogulane ja politseiameti endine peadirektor Robert Antropov (Reformierakond) tunnistab avalikult, et tema seaduslik kaasa Marina elab sissekirjutuse järgi Paldiskis samal aadressil abielumees Toivo Asmeriga (Reformierakond), kirjutab Õhtuleht.

Kuigi Asmer peab fiktiivsissekirjutuste korraldajaid lausa autasu väärilisteks, ei taha ta miskipärast oma kooselust parteikaaslase naisega sõnagi rääkida.

«See on mõttetu jura, solvav teema,» kostab Asmer, ehkki tunnistab, et on ennast tõepoolest sadamalinna registreerinud.

Sõnakehv on ka proua Antropov, kelle sõnu vahendanud Mare Leiten ütleb vaid, et Marina Antropov ei soovi teemat üldse kommenteerida.

Viimastel kuudel on Paldiski linna elanike arv kasvanud 300 elaniku võrra. Seetõttu esitas Paldiski linnapea Jaan Mölder Põhja ringkonnaprokuratuuri kuriteoteate, kahtlustades, et linnas kandideerivad isikud üritavad valijaid mõjutada ning kirjutavad uusi kodanikke linna sisse. Prokuratuur kriminaalmenetlust siiski ei algatanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles