Rahvaliit lubab rajada Toomemäele oravate varjupaiga

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oravate olukord polevat Tartus siiski murettekitav. Oravate varjupaiga rajamise punkti valimisprogrammi kirjutades kontrollisid rahvaliitlased, kas keegi üldse vaevub valimisplatvorme läbi lugema.
Oravate olukord polevat Tartus siiski murettekitav. Oravate varjupaiga rajamise punkti valimisprogrammi kirjutades kontrollisid rahvaliitlased, kas keegi üldse vaevub valimisplatvorme läbi lugema. Foto: Peeter Langovits/ Postimees

Kohalikeks valimisteks Tartus äsja oma valimisprogrammi «Hooliv Tartu» avaldanud erakond Eestimaa Rahvaliit lubab muu hulgas südameasjaks võtta ka oravate varjupaiga rajamise Toomemäele.


Erakonna esimees Karel Rüütli leidis Tartu Postimehele jagatud kommentaarides, et kahtlemata vajab Tartu linn rohkem hoolivust. Tõsi, oravate olukord emajõelinnas siiski nii hull ei ole, et nad eraldi tähelepanu vajaksid, möönis Rüütli.

Tema sõnul pani erakond programmi koostades selle punkti sisse, et kontrollida, kas keegi üldse valimisplatvorme süvendatult loeb.

Oravate olukorra juurde naastes märkis Rahvaliidu juht, et erakonnakaaslastel on siiski kavas Toomemäele paar pesakasti paigaldada veel enne sügist.

Tartu abilinnapea Karin Jaanson väljendas samuti rõõmu, et selline punkt on Rahvaliidu valimisprogrammist üles leitud. Jaanson soovitas kõigil tartlastel hoolikalt parteide valimisprogramme lugeda, et otsida vastuseid küsimusele mis on oluline ja mis mitte.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles