Laar kavatseb linnapeana Tallinna propagandamasina laiali peksta

Urmas Seaver
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mart Laar
Mart Laar Foto: Peeter Langovits

Isamaa ja Res Publica Liidu (IRL) esimees ning Tallinna linnapeakandidaadi Mart Laari sõnul oleks tema esimene ettevõtmine pealinna meeriks saamisel oleks Tallinna propagandamasina laiali peksmine.

«Olen lubanud, et minu esimene ettevõtmine uues ametis on praeguse propagandamasina laialipeksmine ning sellest vabanevate summadega raha taastamine laste huvi ja spordiringidele, puuetega laste transpordile ning lasteaedadele,» vastas Laar venekeelses Postimees.ee´s lugejatele antud online-intervjuus küsimusele, kas kavatseb pealinna propagandamasina linnapeaks saades alles jätta. «Kavatsen seda lubadust ka pidada.»

Samuti märkis Laar, et praegu juhitakse linna ühest parteikontorist otsekui partei käepikendust, mille tulemusel muretsetakse vaid oma erakonnaliikmete ja nende sugulaste töökohtade, mitte aga linnaelanike eest.

«Tallinna juhtimine tuleb depolitiseerida,» tõdes ta. «Tallinna eelarve on lastud pankrotti, mis võib kaasa tuua sotsiaalsete probleemide ja vaesuse järsu kasvu.»

Laar märkis, et on kaks korda Eesti majanduskriisist välja toonud. «Need otsused võivad ju mitte meeldida, aga nad on töötanud,» sõnas ta. «Ma tean, kuidas seda teha ning olen valmis Tallinna heaks töötama, mitte tühja sõnu tegema.»

Laar lausus, et eeskätt kavatseb IRL koostööd teha nende erakondadega, kelle programm on
meiega sarnane. «See tähendab, et alustame läbirääkimisi eeskätt Reformierakonna ja sotsiaaldemokraatidega, seda loomulikult kui valijad meile selleks võimaluse on andnud,» lisas ta

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles