Pala vallavanem jääb esialgu ametisse

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pala valla logo.
Pala valla logo. Foto: www.pala.ee

Jõgevamaal Pala vallas käärib kohalike Rahvaliidu juhtide seas tüli. Vallavanema Jozsef Weinrauchi umbusaldajatega liitus ka parteikaaslasest volikogu esimees Taavi Pirk, ent eilsel volikogu istungil ei saadud vallavanema vastu häälteenamust.


Umbusalduse algatajad süüdistavad vallavanemat suutmatuses koostööd teha, volikogu teadmata ametiauto liisimises ning kanalisatsioonitrassi rajamiseks kallima pakkuja eelistamises, vahendab

Err uudised

.



Vallavanem kinnitas volikogule, et suurem osa süüdsitusi on laest võetud, ehkki tunnistas, et oleks pidanud auto liisimiseks volikogult luba küsima. Oma kaitsekõnes rääkis vallavanem aga ka kahest juhtumist, kus vallavolikogu esimees soovitanud tal teha rahvaliitlasi soosivaid otsuseid.



Millise hinnangu annab kohalik rahvas nii vallavanema kui ka volikogu tööle, selgub 18. oktoobril. Volikogu esimees Pirk kandideerib Palal Rahvaliidu esinumbrina, vallavanem Weinrauch troonib aga valimisliidu Meie Koduvald nimekirja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles