Linnavolinik Rebane: Degtjarenko peab väljaviskamisega leppima

Urmas Seaver
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oleg Rebane.
Oleg Rebane. Foto: Mati Hiis / Õhtuleht

Tallinna linnavolikogu Keskerakonna fraktsiooni kuuluva kunagise Lasnamäe vanema Oleg Rebase sõnul on Degtjarenko sunnitud valimisnimekirjast väljaviskamisega leppima, sest muidu võib kaduda tema ametikoht.

Varem Res Publicasse kuulunud ja praegu parteitu Rebane läheb linnavolikogu valimistele liidus Spisok Klenskogo - Russkij Tsentr, märkis ta venekeelsele Postimees.ee`le.

Ettevõtjana tegutsev Rebane on enda sõnul veendunud, et millegi saavutamiseks volikogus tuleb koostööd teha võimul oleva koalitsiooniga. Samas leidis ta, et Keskerakond, nagu ka teised parteid, lollitab inimesi ning otsuseid võtab seal vastu ainult üks inimene.

«Vaadake, kuidas nad käitusid Degtjarenkoga. Tema plakatid ripuvad igal pool linnas ja ta ise tasus nende eest,» rääkis Rebane. Ta lisas, et Degtjarenkol pole praegu muud võimalust, kui leppida sellega, et Keskerakond ta valimisnimekirjast välja jättis, sest vastasel korral võib ta ilma jääda ka oma kohast Mustamäe linnaosavanema asetäitjana.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles