Indrek Raadik liitus IRLiga

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Raadik.
Indrek Raadik. Foto: Denis Georgievski / Naisteleht

Laulja ja ettevõtja Indrek Raadik astus Isamaa ja Res Publica Liitu (IRL), sest tunneb enda sõnul muret noorte perede ja laste käekäigu pärast ning jagab IRLi nägemust perepoliitikast.

«Pikkade aastate jooksul on IRL suutnud ellu viia tulumaksuvabastuse lastega peredele. See on ühiskonna põhimõtteline seisukohavõtt lastega perede suhtes – sest iga laps on meile oluline,» vahendas IRLi pressiesindaja Raadiku sõnu.

Raadiku sõnul talle meeldib see meede, sest pere vajab toetust ka pärast emapalga lõppemist - riigi jaoks ei saa olla põhimõttelisemat peresid ja lapsi väärtustavat poliitikat kui maksusoodustus, mis kehtib kogu lapse sirgumise aja.

«Teadmiseks kõigile neile, kes hakkavad spekuleerima minu IRLi astumise teemal - mulle pole selle sammu eest midagi antud ega lubatud, ma lihtsalt ei viitsi seda kauem kõrvalt vaadata, et Eesti asi on natuke lörri lastud,» ütles Raadik. 

«Panen kõigile noortele südamele, et neil oleks viimane aeg hakata poliitikas kaasa rääkima, kui nad vähegi oma tulevikku kujundada soovivad, muidu kujundab selle tuleviku keegi teine,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles