Keskerakonna Tallinna nimekirja ehivad sportlased ja muusikud

Urmas Seaver
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keskerakonna  valimisreklaamid kohalike valimiste eel Tallinna kaubamaja juures.
Keskerakonna valimisreklaamid kohalike valimiste eel Tallinna kaubamaja juures. Foto: Peeter Langovits

Keskerakonna nimekirjas kandideerib Tallinna linnavolikokku 300 kandidaati ning nimekirja ehivad ka parteisse astumisega avalikkuse tähelepanu pälvinud sportlased, näitlejad ja muusikud.

Näiteks kandideerivad Keskerakonna nimekirjas tippsportlased Ksenija Balta, Andres Oper ja Irina Embrich, näitlejad ja lavastajad Henrik Normann, Eduard Toman ja Eino Baskin, miss Estonia 2009 Diana Arno ning muusikud Katrin Siska, Sergei Maasin ja Riho Rõõmus, teatas partei.

Lisaks on tuntud inimestest erakonna valimisnimekirjas näiteks endine Estonia priimabaleriin Kaie Kõrb, populaarne karikaturist ja šarsimeister Hugo Hiibus, arst Peeter Mardna ning neorukirurg Andres Ellamaa.

Keskerakonna Tallinna linnapeakandidaat on partei esimees Edgar Savisaar. Erakonna esinumber Haaberstis on linnaosavanem Viktor Vassiljev, Kesklinnas linnavolikogu esimees Toomas Vitsut, Kristiines linnaosavanem Mihhail Korb, Lasnamäel Edgar Savisaar, Mustamäel endine Tallinna linnapea ja praegune Riigikogu aseesimees Jüri Ratas, Nõmmel linnaosavanem Rainer Vakra, Pirital linnaosavanem Tiit Terik ja Põhja-Tallinnas endine Põhja-Tallinna linnaosavanem ning praegune Euroopa Parlamendi saadik Vilja Savisaar.

Keskerakonna peasekretär Priit Toobal ütles, et erakond tuleb valimistel oma nimekirjaga välja umbes 200 omavalitsuses üle Eesti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles