Michal: Keskerakond tahab erakorraliste valmistega segadust külvata

Urmas Seaver
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Peeter Langovits.

Reformierakonna peasekretäri Kristen Michali sõnul soovib Keskerakond korraldada erakorralised valimised seetõttu, et riiki tuua segadust ja takistada asjade paremuse poole minemist.

«Keskerakonda on majandusest tulevaid positiivseid signaale nähes tabanud hirm, et valitsus viibki Eesti majanduskriisist välja ja saavutame koos euro ning kõigil läheb elu paremaks,» märkis Michal. «Siis ei ole enam kohta nende negatiivsel, vaid teiste kritiseerimisel põhineval populismil ja oma riigi ning rahva raske majandusolukorra halvustamisel.»

Michali sõnul on Keskerakonnale vaja seepärast suurt segadust, et asjad paremuse poole ei läheks.

«Ja valimised selle garanteerivad, et riigis on ebastabiilne aeg,» lausus ta. «Ma võrdleks seda käitumist mõne eelmise Eestile kriitilise hetkega - ajal kui on vaja teha koostööd, otsustatakse oma riigi ja rahva kahjuks ajada kitsalt oma poliitilistest huvidest lähtuvaid intriige.»

Michal lausus, et veel eelmine nädal levitas Keskpartei naeruväärseid lugusid justkui pensionid alaneks.

«Ilmselt on nad isegi aru saanud, et see valitsus saavutab euro ilma pensionäre ja lapsi ning lapsevanemaid katteta jätmata,» sõnas ta. «Erinevalt Tallinnast, kus juba kuu kütab kirgi inetu olukord, kus lasteaedadelt võetaks suur hulk raha ära ja kallist propagandaeelarvet ning kõrgeid palku ei puututagi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles