Tantsutähe Aleksandr Makarovi sammud viisid ta Reformierakonda

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aleksandr Makarov
Aleksandr Makarov Foto: Scanpix/Presshouse

Reformierakonnaga otsustas liituda saatest «Tantsud tähtedega» tuntuks saanud endine maailmaklassi võistlustantsija ja praegune võistlustantsutreener Aleksandr Makarov.


Makarov põhjendas Reformierakonnaga liitumist sellega, et tema arvates ei ole praegu ühtegi teist erakonda Eestis, kes mõtleks nii palju laste peale.

«Reformierakond on selgelt oma tegudega näidanud, et sündivuse suurendamine, laste heaolu ja kindlustatud tulevik on erakonna üks põhiprioriteete,» ütles Makarov.
Makarovi sõnul vajab Tallinn rohkem neid inimesi, kes tõeliselt armastavad oma kodulinna.

«Võistlustantsutreenerina töötan päevast päeva laste ja noortega. Seega tean väga hästi, mis on laste vajadused ja mis mured on nende vanematel. Samuti, õpetades Tallinna lasteaedades meie riigi pisemaid kodanikke näen, mis olukorras on meie pealinna lasteaiad ja mida seal paremini saaks teha,» ütles Makarov.

«Reformierakonnal on palju uusi inimesi, kellel on palju värskeid ideid, mida võiks ellu viia. Ka minul. Just seepärast kandideerin ma nendel kohalikel valimistel Lasnamäel,» kinnitas Makarov.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles