Tallinnas erakonnad valimisnimekirjade esitamisega ei kiirusta

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Uwe Gnadenteich

Kuigi alates tänasest on võimalik esitada saadikukandidaate 18. oktoobril toimuvateks kohalikeks valimisteks, pole erakonnad seda veel teinud.


Täna pärastlõunase seisuga olid Tallinna valimiskomisjonile oma dokumendid esitanud kaks valimisliitu ja kaks üksikkandidaati.

«Praeguse seisuga on meile oma registreerimisavaldused toonud kaks valimisliitu. Need on «Tallinna Linnarahva Heaolu Eest ning «Meie Linn - Nash Gorod»,» öeldi Tallinna valimiskomisjonist Postimees.ee'le.

Valimisliidud peavad kõigepealt esitama registreerimisavaldused ning järgmisel teisipäeval otsustab valimiskomisjon, kas need registreeritakse või mitte. Oma kandidaadid saavad valimisliidud esitada pärast seda, kui nad on registreeritud.

Täna esitasid valimiskomisjonile registreerimisdokumendid ka kaks üksikkandidaati - Svetlana Trošina ja Vitali Faktulin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles