Kesknoored tahavad Kuressaare linnapeaks Laanetit

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalle Laanet
Kalle Laanet Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Täna toimunud Keskerakonna noortekogu Saaremaa klubi koosolekul otsustati toetada Kuressaare linnapea kandidaadina praegust riigikogu liiget ja endist siseministrit Kalle Laanetit.


«Kalle Laanet on väga asjalik ja kompetentne poliitik, kes saaks Kuressaare juhtimisega kindlasti suurepäraselt hakkama. Kuna Laanet on ka ise Saaremaal sündinud ja juba aastaid Keskerakonna Saaremaa piirkonna juhtinud, on ta väga hästi kursis Saaremaa inimeste probleemide ja eluoluga,» märkis noortekogu esimees Tiit Terik. «Ühtlasi on tal kogenud poliitikuna palju ideid Kuressaare ja kogu Saaremaa elanike heaolu parandamiseks.»

«Kalle on alati aidanud Saaremaa noori erinevate ürituste organiseerimisel ja oleme tema käest igasugustes küsimustes head nõu saanud,» lisas Keskerakonna Noortekogu Saaremaa klubi esimees Marko Ilumets. «Lisaks on ta väga heade juhiomadustega ning süstib oma entusiastliku maailmavaate ja hea huumorimeelega ka oma kolleegidesse motivatsiooni ning tahet asju paremaks muuta.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles