Katrin Siska astus Keskerakonda

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Šanss volikokku pääseda on ka linnakantselei referendil Katrin Siskal.
Šanss volikokku pääseda on ka linnakantselei referendil Katrin Siskal. Foto: Artur Sadovski.

Keskerakonna juhatus võttis erakonda vastu ansamblist Vanilla Ninja tuntud Katrin Siska, kellest sai 12 000. erakonna liige.


«Poliitika on minu elus uueks põnevaks valdkonnaks. Pärast poolt aastat Tallinna Linnavalitsuses töötamist olen veendunud, et sealsed inimesed on igati töökad, intelligentsed ning meeldivad. Paljud neist kuuluvad Keskerakonda - parteisse, mis on korduvalt rahvast aidanud oma läbimõeldud projektidega. Nagu näiteks paljuski töötutele suunatud abipakett praegusel raskel ajal. Nad viivad oma lubadusi täide,» rääkis Siska.

Ta lisas, et praeguses majanduslikus olukorras tuleks just sellist tegusat ja inimsõbralikku erakonda toetada. «Inimesed peaksid õppima üksteisest rohkem hoolima, üksteist enam austama ning hoidma kokku,» märkis Siska.

Siska sõnul jätkab ta oma lemmikvaldkondade - kultuuri, spordi ja noorsoopoliitika edendamist. «Panen kõigile «apoliitilistele» noortele südamele, et neil oleks viimane aeg hakata poliitikas kaasa rääkima, kui nad vähegi oma tulevikku kujundada soovivad,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles