Savisaar hurjutab pensionide külmutamisest rääkinud parteikaaslast

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keskerakonna valimisreklaam enne europarlamendi valimisi.
Keskerakonna valimisreklaam enne europarlamendi valimisi. Foto: Peeter Langovits

Keskerakonna juht ja Tallinna linnapea Edgar Savisaar laidab erakonnakaaslase Gennadi Vihmani pensioni maksustamise ideed. Savisaare hinnangul pole varem Reformierakonnas olnud Vihman vabanenud selle partei taagast.

Keskerakonna liidri Edgar Savisaare sõnul on Vihmani ettepanek pensionid tulumaksuga maksustada tüüpiline Reformierakonna jutt, mida propageerivad Meelis Atonen, Jürgen Ligi ja Taavi Rõivas.

«Mind ei üllata, et Vihman sellega välja tuli, enne Keskerakonda kuulumist kandideeris ta Reformierakonna nimekirjas. Küllap pole ta veel vabanenud kogu sellest ideoloogilisest taagast, mida talle seal aastate kaupa süstiti,» tõdes Savisaar pressiteates.

Keskerakonna juhi kinnitusel ei toeta Keskerakond Tallinna linnavolikokku kuuluva Vihmani pensionipoliitikat puudutavaid ettepanekuid. «Keskerakonnas ei ole selliseid ideid kunagi arutatud ei riigi ega linna tasemel,» märkis erakonna esimees.

Keskerakonna ja Tallinna linnavolikogu liige Gennadi Vihman tegi ettepaneku pensionid tulumaksustada ning järgmisel aastal pensione mitte tõsta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles