Politsei jõudis Atoneni süüasja eeluurimisega lõpule

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil kuldne retriiver Lordy.
Pildil kuldne retriiver Lordy. Foto: Liis Saar / Sakala

Lõuna prefektuur jõudis lõpule Reformierakonna endise tipp-poliitiku ja praeguse ASi Tavid kullasuuna juhi Meelis Atoneni väidetava vägivallatsemise eeluurimisega ja saatis süüasja toimiku prokuratuuri.

Lõuna ringkonnaprokuröri Marja-Liina Talimaa sõnul otsustab ta lähiajal edasise menetluskäigu ehk selle, kas Atonenile esitatakse süüdistus ja kas süüasi jõuab arutamiseks kohtusse.

Atonen sai kohtueelsel uurimisel kahtlustuse karistusseadustiku paragrahvi järgi, mis käsitleb kehalist väärkohtlemist ja näeb kohtus süüdimõistmisel ette rahalise karistuse või kuni kolmeaastase vangistuse. Prokuratuuri kinnitusel pole Atonen end süüdi tunnistanud.

Ajakirjanduse väitel lõi Atonen 22. juuni õhtul kella 20 ajal Viljandi järve ääres tervisejooksu tehes koeraga jalutajat rusikaga näkku. Viljandi kesklinnas poodi pidav Karl ütles Delfile, et kohtus oma koeraga jalutades Atoneniga Viljandi järve ääres Hiie puiesteel.

Mehe sõnul nõudis Atonen, et jalutaja oma koera rihma otsa paneks, sõnavahetuse puhkedes olevat Atonen meest rusikaga näkku löönud.

«Ma ei pea vajalikuks seda kommenteerida, kui inimene rikub seadust ja läheb pärast seda pressi kuulutama. Las õiguskaitseorganid teevad oma tööd,» ütles Atonen juuli alguses BNSile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles