Tarandi abiliseks saab politsei pressiesindaja

Sandra Maasalu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Tarand.
Indrek Tarand. Foto: Peeter Langovits.

Europarlamendi saadik Indrek Tarand värbas oma teiseks assistendiks Brüsselis praeguse Põhja politseiprefektuuri pressiesindaja Pärtel-Peeter Pere.

«Ta on kindlate põhimõtetega noor mees ja temas on tarvilikku energiat, et rahvusvahelises keskkonnas hakkama saada,» põhjendas Tarand oma valikut.

Brüsselis saavad Pere ülesanneteks olema päevakavade koostamine, üldine parlamendi tööd puudutav asjaajamine, pressiga suhtlemine, Indrek Tarandi kodulehele uudiste toimetamine ning suhtlus külaliste- ja koostööpartneritega, teatab Indrek Tarand oma kodulehel.

Pärtel-Peeter Pere on lõpetanud Tallinna Ülikooli kultuuriteaduse ja rootsi keele eriala. Vabal ajal tegeleb ta muusikaga ning mängib kitarri ansamblis Erik Seim Projekt.

Indrek Tarandi esimene assistent on prantslanna Julie Clancier, kes varem töötas Indreku isa Andres Tarandi juures samas ametis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles