Mainori kõrgkooli rektor astus Reformierakonda

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reformierakonna maskott
Reformierakonna maskott Foto: Peeter Langovits.

Reformierakonnaga otsustas liituda kauaegne koolijuht ja praegune Mainori kõrgkooli rektor Mati Lukas.


Lukas kandideerib Reformierakonna nimekirjas sel sügisel toimuvatel kohalike volikogude valimistel Mustamäel.

Lukas põhjendas Reformierakonnaga liitumist selgete maailmavaateliste eelistustega, mis sobivad kõige paremini kokku Reformierakonna tõekspidamiste ja ideaalidega. «Eesti poliitkas ei ole minu jaoks Reformierakonnale tõsiseltvõetavat alternatiivi. Seetõttu soovin end tõestada just Reformierakonna ridades,» ütles Lukas.

Lukase sõnul vajab Tallinn võimuvahetust ja värskust linnajuhtimisse. «Linn anub uue hingamise järele, seda igas valdkonnas,» ütles Lukas.

«Olen olnud hariduses ja erineva tasandi koole juhtinud enam kui 30 aastat. Aja jooksul on teadmisi ja kogemusi kogunenud vast rohkem, kui ühe kooli juhtimiseks vajalik. Loodetavalt saan kaasa aidata nii Talllinna kui riigi hariduselu paremale korraldamisele. See on minu jaoks huvitav väljakutse ja võimalus palju juurde õppida,» selgitas Lukas oma kandideerimist sügisestel kohalikel valimistel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles