Konkurendid jätavad Keskerakonna üksi

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keskerakonna valimisplakat
Keskerakonna valimisplakat Foto: Peeter Langovits / Postimees

Pärnu linnapea Mart Viisitamme pea kohale kogunevad äikesepilved: Reformierakond kahetseb Keskerakonnaga võimuliidu moodustamist, IRL on oma valitsemisperioodi suhtes enesekriitiline ning maavanem Toomas Kivimägi valimisliit soovib linnajuhtimist põhjalikult muuta.


“Pärnu vajab võimuvahetust. Linnavalitsust on viimasel neljal aastal halvasti juhitud,” kõneles Isamaa ja Res Publica Liidu (IRL) linnapeakandidaat, praegune Kihnu vallavanem Annely Akkermann.



Erakonna etteotsa tõusnud Akkermann tõdes, et tema jutus on parasjagu enesekriitilisust, sest 2005. aasta sügisest 2007. aasta kevadeni valitses Pärnut Keskerakond koos Isamaaliidu ja Res Publicaga.



Reformierakonna kohalik liider Jane Mets ütles eile, et kaks aastat tagasi Keskerakonnaga koalitsiooni moodustamine võis olla viga, sest erakonnal ei õnnestunud oma põhimõtteid piisaval määral ellu rakendada.



Senise linnavalitsuse vastu on astumas Toomas Kivimägi, Martin Helme ja Tiit Madissoni juhitavad valimisliidud, kes tahavad Viisitamme võimult kukutada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles