Reforminoored saavad kontserdipileti asemel au ja kuulsuse

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi reforminoored Riiga Depeche Mode kontserdile minna ei saa, siis aust ja kuulsusest nad ilma ei jää.
Kuigi reforminoored Riiga Depeche Mode kontserdile minna ei saa, siis aust ja kuulsusest nad ilma ei jää. Foto: AP / Scanpix

Enne europarlamendi valimisi reformierakonna noortele 20 hääle eest lubatud tasuta Depeche Mode´i Riia kontserdi pileti asemel saavad nad kontserdi ärajäämise tõttu erinevaid üritusi külastada ja au ning kuulsuse, lubas Reformierakonna noortekogu Tallinna piirkonna juht Allan Allmere aripaev.ee'le.

«Mul on ära anda tasuta piletid kõigile, kes saadavad mulle homse päeva jooksul 20 kindla valija nime ja telefoni numbri, kes valivad Euroopa tasemel tegijad ehk nimekirja number 106,» kirjutas Allmere noortekogu liikmetele 6. juunil saadetud elektronkirjas.


Allmere ütles enne valimisi, et pakkumise näol on tegemist ergutusega erakonna kampaaniat vedada aidanud reforminoortele valimiskampaania lõpuspurdi ajal.

Depeche Mode aga teatas, et on solisti Dave Gahani haigestumise tõttu ära jätma kontserdid Varssavis,  Vilniuses ja Riias.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles