Tõnis Palts pikendab Kuressaares tänavat

Alo Raun
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõnis Palts.
Tõnis Palts. Foto: Peeter Langovits.

Endine Eesti rahandusminister ja Tallinna linnapea, Saaremaalt pärit Tõnis Palts soovib Kuressaares pikendada tänavat, kus asub tema sealne kodu.


Kuressaare linnavalitsus andis üleeile nõusoleku Heina tn 18 ja Heina tn 20 katastriüksuse jagamiseks ehk teisisõnu, nagu ütleb linna maanõunik Ruth Kalamees, on Paltsude pere algatatud detailplaneeringu eesmärk golfiväljakule kehvalt viiva Heina tänava pikendamine kuni Põduste jõeni, kirjutab Meie Maa.

Need jagamised puudutavad Kalamehe sõnul perekond Paltsu tellitud detailplaneeringu alusel nende endi omandis olevate maaüksuste jagamist.

Jagamine tehti tema väitel Heina tänava-ala detailplaneeringu alusel linnavolikogu otsusel. «Planeeringu alusel taotles linn juurde maad, et ehitada Heina tänav välja kuni Põduste jõeni.»

Sama detailplaneeringu alusel peab volikogu ilmselt sügisel võtma vastu otsuse, et lubab teha maade vahetuse Tõnis ja tema abikaasa Karmen Paltsuga, et muuta Heina tänava pikkust alates Heina tn 18 krundi eest jõe poole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles