Reformierakond alustas taas kampaaniaga «Uhke Eesti üle!»

Helen Mihelson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmistel valimistel lubas Reformierakond viia Eesti viie jõukama Euroopa riigi sekka.
Eelmistel valimistel lubas Reformierakond viia Eesti viie jõukama Euroopa riigi sekka. Foto: Peeter Langovits

Tänasest taasalustab Reformierakond kohalike valimiste kampaaniaga «Uhke Eesti üle!». 

«Reformierakond on alati olnud positiivselt tulevikku vaatav erakond. Reformierakonna toetajad on inimesed, kes usuvad, et elu on võimalik paremaks muuta üksnes meie hoiakute ning tegudega,» ütles Reformierakonna Tartu linnapeakandidaat Urmas Kruuse erakonna pressiesindaja vahendusel.

Kruuse lisas, et Reformierakond läheb kohalikele valimistele vastu läbi aegade pikima kandidaatide nimekirjaga ning rohkemates piirkondades kui kunagi varem.

Reformierakonna tänavakampaania «Mida tervem, seda uhkem!» hõlmab üle Eestilist tuuri, kus inimestele räägitakse tervislikest eluviisidest, abistatakse toitumis- ja treeningkavade koostamisel, samuti on võimalik mõõta vererõhku- ja suhkrut ning kehakoostist.  

Üle Eesti on üleval Reformierakonna välireklaamid, samaaegselt alustab erakond kampaaniaga ka teles, internetis ja tänavatel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles