Metsik Loodus

Küllike Rooväli
, fototoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarmo Loodus
Tarmo Loodus Foto: Marko Saarm / Sakala

Kui ma näen inimeste meelt lahutamas muusikuid, kes teevad rasket tööd näoga, nagu oleks alla neelatud tinakang nende suunurgad põrandani sikutanud, tuleb nutt peale.

 Ilmselt tundis sama Viljandi linnavolikogu juht Tarmo Loodus, kui ta juunis Saksamaal Herfordi hansapäevadel pikast reisist, rasvastest vorstidest ja kibedast õllest piinatud pillimeeste punti viimaseks ponnistuseks ergutama asus.

Sellest tekkis suurem segadus kui Paabeli oma, sest hansalinna raemeistrile kohaselt ei hakanud Loodus neilt armuande ootama, vaid käitus pajatsitega igati seisusekohaselt.

«Ajage rohkem möla!» oli niigi selge sõnum, rääkimata Looduse kutse eirajate sunniviisilisest turgutamisest pirukatega. Selgus, et mitte ainult Loodus ei salli tühja kohta (loe: tühja muusiku suud), vaid ka abilinnapea Ardo Agasild. Ega inimene Looduse vastu saa.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles