Madis Kallas kandideerib Kuressaare volikokku

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madis Kallas.
Madis Kallas. Foto: Andres Haabu

Saare maavalitsuse spordinõunik ja endine kümnevõistleja Madis Kallas kandideerib kohalikel valimistel Sotsiaaldemokraatliku Erakonna nimekirjas Kuressaare volikokku, kuid parteisse astuda lähiajal ei kavatse.

«Veel pool aastat tagasi ei näinud ma oma kandideerimist ette. Selle sammu astumiseni viisid mind mitmed viimase aja sündmused nii Kuressaares kui Saaremaal tervikuna. Lõpliku otsuse tegin üksnes oma südametunnistuse järgi, mille häält peaksid inimesed üldse rohkem kuulama. Lisaks ei soovi ma olla üks nende hulgast, kes mugavalt toolilt tõusmata ainult virisevad, ise midagi ette võtmata,» põhjendas Kallas.

Viimased kolm aastat igapäevaselt Kuressaares töötanud Kallase sõnul on ta proovinud linnas mitmel teemal aktiivselt kaasa rääkida, mis pole kõrvalseisjale sugugi lihtne. «Kohaliku võimu tasandil on võimalusi rohkem. Tahan oma teadmiste, kogemuste ja ideedega aidata kaasa Kuressaare ja kogu Saaremaa arengule,» märkis Kallas. «Pean eriti oluliseks Saaremaa omavalituste head koostööd, mis võimaldab ellu viia suuremaid ühiseid projekte.»

Sotsiaaldemokraatide linnapeakandidaati Hannes Hansot toetab Kallas tema võime poolest mõelda «raamidest välja» ja ka laia silmaringi tõttu. «Kuressaare kui kogu Saaremaa keskus vajab täna hädasti sellist meest,» lisas Kallas, kes pole kunagi kuulunud ühtegi erakonda ega kavatse ka lähiajal parteistuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles