Reformierakond kinnitas Tallinna valimisnimekirjad

Andres Einmann
, postimees.ee päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valimised.
Valimised. Foto: Elmo Riig.

Reformierakonna Tallinna piirkonna üldkogu kinnitas Tallinna valimisnimekirjad sügisel toimuvateks kohalike omavalitsuste volikogude valimisteks.

Reformierakonna esinumber Haaberstis on Taavi Rõivas, Kesklinnas Keit Pentus-Rosimannus, Kristiines Jürgen Ligi, Lasnamäel Valdo Randpere, Mustamäel Hanno Pevkur, Nõmmel Urmas Paet, Pirital Kristen Michal ja Põhja-Tallinnas Vilja Savisaar-Toomast, teatas Reformierakonna pressiesindaja.

Reformierakonna Tallinna valimisnimekirjade esikolmikud linnaosade kaupa on järgmised: Haabersti – Taavi Rõivas, Igor Gräzin ja Tatjana Muravjova, Kesklinn – Keit Pentus-Rosimannus, Paul-Eerik Rummo ja Arto Aas, Kristiine – Jürgen Ligi, Remo Holsmer ja Kairi Uustulnd, Lasnamägi – Valdo Randpere, Laine Randjärv ja Kalev Kukk, Mustamägi – Hanno Pevkur, Maret Maripuu ja Martin Kukk, Nõmme – Urmas Paet, Õnne Pillak ja Eero Merilind, Pirita – Kristen Michal, Ülle Rajasalu ja Rene Ilves ning Põhja-Tallinn – Vilja Savisaar-Toomast, Mati Raidma ja Ain Seppik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles