Kross: olime ka Turayst huvitatud

Heidi Ojamaa
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
IRLi Tallinna linnapeakandidaat Eerik-Niiles Kross.
IRLi Tallinna linnapeakandidaat Eerik-Niiles Kross. Foto: Mihkel Maripuu

Isamaa ja Res Publica Liidu (IRL) Tallinna linnapeakandidaadi Eerik-Niiles Kross ütles, et IRL oli samuti huvitatud kolumnisti Abdul Turay kandideerimisest erakonna nimekirjas

Isamaa ja Res Publica Liidu (IRL) Tallinna linnapeakandidaadi Eerik-Niiles Kross ütles, et IRL oli samuti huvitatud kolumnisti Abdul Turay kandideerimisest erakonna nimekirjas.

Kross ütles Postimehele, et läbirääkimisi Turayga on peetud ning Turay paigutub poliitilistelt vaadetelt sotsiaaldemokraatide ja IRLi vahele. «Kahju, et ta meie ridades ei kandideeri aga hea on, et ta üldse kandideerib. Turay poliitikasse suundumine on väga tervitatav. Mul oligi mure, et sotsidel on vähe inimesi, keda abilinnapeadena kasutada, nüüd on neil vähemalt Turay,» lisas ta. 

Kross märkis, et ka IRLil on pooleli läbirääkimisi mitmete kandidaatidega, kuid enne kui ei ole midagi kindlat, ta seda lähemalt kommenteerida ei soovi. 

Sügisestel kohalikel valimistel kandideerib Tallinnas sotsiaaldemokraatide nimekirjas kolumnist ja kirjanik Abdul Turay. 

Turay on saanud hariduse Londoni Metropolitani Ülikoolis ning Tampere Ülikoolis Soomes. Ta on ajakirjanikuna töötanud muuhulgas ka Hong Kongis ja Taiwanil ning olnud ajalehe Baltic Times peatoimetaja. Lisaks kirjutamisele on Turay Vanalinna Hariduskolleegiumi õpetaja ning  külalislektor Tallinna Ülikoolis. Mullu ilmus Turay sulest raamat «Väike valge riik».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles