Kiisler: IRL Tallinna TV valimissaadetes osaleda ei kavatse

Andres Einmann
, postimees.ee päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siim Kiisler
Siim Kiisler Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Isamaa ja Res Publica Liidu (IRL) Tallinna piirkonna esimehe, regionaalminister Siim Kiisleri sõnul ei kavatse IRL Tallinna TV valimissaadetes osaleda.

«Tallinna TV tervikuna on ebamoraalne Keskerakonna valimispropaganda maksumaksja raha eest ja seal toimuva nimetamine mingiteks sõltumatuteks valimissaadeteks on jabur. IRL neis osaleda ei kavatse ja ma usun, et ka teised erakonnad annavad oma otsusega sellisele käitumisele moraalse hinnangu,» ütles Kiisler Postimehele.

Tema sõnul tuleb jälgida, et kui pärast valimisi hakatakse kulusid kokku liitma ja aruandeid esitama, siis kajastuks Keskerakonna kampaaniakulude all ka linnatelevisiooni kulud, sest ainult nii saab see hind mingilgi määral peegeldada tegelikkust. 

Valimisliit Vaba Tallinna Kodanik teatas teisipäeval, et liidu kandidaadid ei kavatse osa võtta Tallinna Televisiooni saadetest, milles kajastatakse kohalike omavalitsuste valimisi.

Liit ei pea õigeks esineda maksumaksja rahast ülalpeetavas poliitiliselt kallutatud telekanalis ning kutsub üles ka Tallinna opositsiooniparteisid Tallinna TV valimissaateid boikoteerima.

Valimisliit Vaba Tallinna Kodanik on MTÜ Vaba Isamaaline Kodanik (VIK) poolt ellu kutsutud laiapõhjaline valimisliit.

Kohalike omavalitsuste volikogude valimised toimuvad 20. oktoobril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles