Keskerakond: nüüd oleme kõik vanad valimisvõlad tasunud

Oliver Kund
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Priit Toobal
Priit Toobal Foto: Toomas Huik

Keskerakond teatas, et esitas täna Erakondade Rahastamise Järelevalve Komisjonile (ERJK) täiendava aruande, mille kohaselt on tasutud kõik senised valimisvõlad.

Kui juuni lõpus oli Keskerakonnal veel valimistest 58 000 eurot kohustusi, siis tänase seisuga on need kõik tasutud. 2012. aasta detsembris tasus Keskerakond Danske pangale viimase osamakse viieaastase tähtajaga pangalaenust. Samuti tasus partei 2012. aasta lõpuks ka viimase osamakse kohustusest ehitusettevõtte AS Räga (endine Facio Ehitus) ees.

Erakonna peasekretär Priit Toobal rõhutas, et Keskerakond omab ainsa erakonnana ka kinnisvara.

«Mul on hea meel, et Keskerakond on suutnud oma kohustused korrektselt tasuda ning sealjuures omab väärtuslikku kinnisvara. Kui veel aasta-kaks tagasi rääkisid nüüdseks Reformierakonda siirdunud tuntud keskerakondlased kõva häälega meie peatsest pankrotist, siis need tegelased peavad oma sõnu sööma. Ütlesime juba toona ja oleme ka tegudega näidanud, et pankrotikuulutajad olid lihtsalt pahatahtlikud.»  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles