Skandaalsed plakatid läksid maksma ligi 500 eurot

Helen Mihelson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karin Tammemägi kepikõnnikampaania reklaam Stroomi rannahoonel.
Karin Tammemägi kepikõnnikampaania reklaam Stroomi rannahoonel. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Põhja-Tallinna linnaosas üles riputatud linnaosavanemate plakatid, mis Keskerakonna väitel ei ole reklaam, vaid teavitus, läksid linnale maksma ligi 500 eurot, ütles Põhja-Tallinna vanem Karin Tammemägi.

Kui möödunud nädalal ei osanud asjassepuutuvad isikud reklaamide hinda kommenteerida, siis täna vastas Tammemägi ERRi uudisteportaali küsimusele, et «Hakkame käima» plakat maksis 76,8 eurot ning aadressil Sõle 40 asuv plakat 418,8 eurot, hinnas sisaldub käibemaks.

Tammemägi märkis, et mõlemad plakatid valmistati ühes eksemplaris.

«Kõnealuseid plakateid hoitakse üleval septembrikuu keskpaigani ning kuna nad asetsevad Põhja-Tallinna valitsuse hallatavate asutuste pindadel, siis eraldi tasu selle eest maksma ei pea,» sõnas Tammemägi.

Mõned kuud enne kohalike omavalitsuste valimisi ilmusid Põhja-Tallinnasse linnaosavanem Karin Tammemäe ja tema asetäitja Priit Kutseri suured reklaamplakatid., mõlema plakati eest tasus Põhja-Tallinna linnaosavalitsus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles