Keskerakond tõusis üle pika aja enimmainitud erakonnaks

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edgar Savisaar.
Edgar Savisaar. Foto: Peeter Langovits

Võrreldes juuniga langes juulis kõigi suuremate erakondade ajakirjanduses mainimiste arv, eriti suur oli see Reformierakonnal, enim kajastust pälvis seekord aga Keskerakond, mis oli viimati suurima meediatähelepanu all eelmise aasta aprillis.

Keskerakonna kajastusest moodustasid juulis olulise osa uudised erakonna juhi Edgar Savisaare laenu kustutamise kohta, selgus ERR-i uudisteportaali tellimusel valminud monitooringufirma Meedius uuringust.

Lisaks mainiti Keskerakonda uudistes, mis rääkisid toetusreitingutest, surnud liikmete liikmemaksudest ja Meelis Pai tööleasumisest Tallinna kultuurinõunikuna.

Teisel kohal oli juulis Reformierakond, millele eelmisel kuul suure meediakajastuse taganud võltsimiskahtlustus juhatuse valimisel oli aktuaalsuse kaotanud, selle asemel leidsid aga kajastust uudised toetusreitingutest, valmistumisest kohalikeks valimisteks, Kristiina Ojulandi ettevalmistatav hagi erakonna vastu ja toetused erakonnale.

Kolmandal kohal olid napilt sotsiaaldemokraadid ja neljandal IRL.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles