Helme edust tiivustatud rahvuslased valmistuvad sügisesteks valimisteks

Urmas Seaver
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Helme.
Martin Helme. Foto: Marina Puškar / Postimees

Tiivustatuna oma esimehe Martin Helme häältesaagist europarlamendi valimistel kavatseb Eesti Rahvuslik Liikumine (ERL) osaleda sügisestel kohalikel valimistel oma kandidaatide nimekirjaga.

ERL märkis saadetud pressiteates, et peab vajalikuks veelgi aktiivsemalt tutvustada oma programmi ja saada valitavatesse ametitesse inimesi, kes kaitsevad rahvuslikku aadet, traditsioonilist peremudelit, ausat ja vaba majanduskeskkonda, eesti rahvuskultuuri ning võitlevad kõikidel võimutasanditel lokkava korruptsiooniga.

Helme kogus 25 000 krooni maksma läinud kampaania toel europarlamendi valimistel ligi 10 000 häält, mis oli rohkem kui Rahvaliit sai ja pea sama palju, kui sai Erakond Eestimaa Rohelised. Valimised võitnud Keskerakond ja Helme kombel üksikkandidaadina osalenud Indrek Tarand said üle 100 000 hääle.

Ühtlasi pöördus ERL kõigi kodumaiste ettevõtjate poole üleskutsega toetada jõudu, mis on vaba kartellipoliitikute ja kohalike skeemimeistrite korruptiivsest taagast ning mille üheks programmiliseks ülesandeks on kaitsta Eesti ettevõtjaid ja selle läbi ka Eestis olevaid töökohti.

Rahvuslased ei kavatse siiski välja tulla üleriigilise nimekirjaga, vaid seavad oma kandidaadid üles nendes omavalitsustes, kus suudetakse kokku panna asjatundlik, eestimeelne ning korruptsioonivastane tugev nimekiri.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles