Suhtekorraldaja: Keskerakonna plakatid on tehtud küünilise arvestusega

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üks ettekirjutuse saaja oli Põhja-Tallinna vanema asetäitja Priit Kutser, kelle reklaam rippus valimiste eel Vene Eragümnaasiumi fassaadil.
Üks ettekirjutuse saaja oli Põhja-Tallinna vanema asetäitja Priit Kutser, kelle reklaam rippus valimiste eel Vene Eragümnaasiumi fassaadil. Foto: Peeter Langovits / Postimees

Maksumaksja raha eest keskerakondlastest linnaosavanemate välireklaam on tehtud küünilise arvestusega, leiab suhtekorraldusfirma Rull & Rumm juhataja Ivo Rull.

«Esiteks teavad keskerakondlased, et nende reklaamiskeem on igati JOKK. Teiseks on nad arvestanud plakatite suhtes meedias tekkiva pahameelega, mis omakorda mõjub vähetuntud [Karin] Tammemägile ja [Priit] Kutserile täiendava valimisreklaamina,» ütles Rull Õhtulehele.

Lisaks aitab suhtekorraldaja sõnul provokatiivsete palatite linnaruumi toomine juhtida meedia ja avalikkuse tähelepanu kõrvale linnapea Savisaare skeemitamistelt oma sissetulekutega.

«Keskerakonnale omaselt õigustatakse oma küünilist käitumist lapsemeelsetele mõeldud seletustega,» märkis Ivo Rull.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles