Tammemägi: minu plakat oli Partsi masspostitusest sadu kordi odavam

Heidi Ojamaa
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karin Tammemägi kepikõnnikampaania reklaam Stroomi rannahoonel.
Karin Tammemägi kepikõnnikampaania reklaam Stroomi rannahoonel. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Keskerakondasest Põhja-Tallinna vanem Karin Tammemägi ei nõustu Reformierakonna esimehe Andrus Ansipi väitega, justkui minister Juhan Partsi näopildiga Kredexi voldikute massiline tootmine ja postitamine maksumaksja kulul on aktsepteeritav aga Põhja-Tallinna Valitsuse infoplakatite ülespanek mitte. 

Tammemägi on nõus peaministriga selles osas, et kui Isamaa ja Res Publica Liidu (IRL) liige majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Parts tegi enne möödunud riigikogu valimisi rahva raha eest oma näopildiga Kredexi voldikud ja masspostitas seda Tallinna kesklinna, Pirita ning Lasnamäe rahvale ehk siis puhtjuhuslikult oma valimispiirkonna elanikele, soovitades selles voldikus majade soojustamist, siis võib minister seda teha ja see pole paha.

«Aga me ei ole kindlasti nõus Ansipi selle väitega, justkui oleks Partsi fotoga voldikute masspostituse plakatitega asendamises midagi taunimisväärset, sest meie kepikõnnitreeningutele kutsuv plakat maksis 76 eurot ja 80 senti, mis on IRLi liikmest, minister Partsi massiliselt toodetud ja postitatud voldikust sadades kordades odavam,» selgitas Tammemägi.

«Samas annan ma endale aru, et valitsusjuht Ansipi vankumatu sümpaatia peabki koalitsiooniparterile kuuluma. Kui oleksime teinud masspostituse ja hoopis minister Parts oleks plakatid üles pannud, oleks Ansip voldikute tegemist maha teinud ning Partsi plakateid õigustanud. Kõik oleneb tihtipeale ju tegelikult tegijast, mitte tehtavast.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles