Tallinna linn toetab Jelena Glebovat 10 000 euroga

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jelena Glebova MMil.
Jelena Glebova MMil. Foto: SCANPIX

Tallinna linnavalitsus eraldab reservfondist 10 000 eurot, et toetada paari kuu eest Keskerakonna liikmeks astunud iluuisutaja Jelena Glebova ettevalmistust Sotši olümpiamängudeks.

Linnavalitsuse otsuse eelnõu teeb ettepaneku toetada iluuisutamisklubi Medal liikme Eesti tippuisutaja Jelena Glebova üksiksõidu ettevalmistust 2014. aasta Sotši taliolümpiamängudeks.

«Olümpiamängude eelne hooaeg on üks tähtsamaid hooaegu olümpiamängudeks valmistumisel ja toob paratamatult kaasa suuri kulutusi jäätreeningutele, võistlustele, võistluskavadele ja kostüümidele. Üks suuremaid kulusid on võistluskavade (vaba- ja lühikava) ettevalmistamine, mis taliolümpial esinemiseks tellitakse maailmas tunnustatud koreograafidelt ja mille kogumaksumus on kokku 15 000 USD (11 463 EUR),» seisab eelnõu seletuskirjas.

«Lisaks võistluskavade ettevalmistamisele tuleb osaleda mainekatel rahvusvahelistel võistlustel, et tõsta hooaja reitingu punkte, mille alusel loositakse tiitlivõistlustel stardijärjekorrad. Ettevalmistuse käigus on plaanis enne Euroopa meistrivõistlusi osaleda veel kolmel ISU kalenderplaani võistlustel ja universiaadil,» lisatakse eelnõus.

Seitsmekordne Eesti meister ja üheksakordne medaliomanik Jelena Glebova astus juuni algul Keskerakonda, saades selle 14 000. liikmeks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles