Priit Toobal kasutab Viljandis Tallinna valimislubadusi

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Priit Toobal
Priit Toobal Foto: Peeter Langovits / Postimees

Viljandi linnavolikogusse kandideerida otsustanud Keskerakonna peasekretär Priit Toobali sõnul võiks Viljandi mitmes asjas Tallinnast eeskuju võtta ja kaotada näiteks tasu ühistranspordilt, mis oli eelmistel valimistel üks Keskerakonna peamisi valimislubadusi Tallinnas.

Toobal märkis pressiteates, et Keskerakond on Viljandi juhtimises juba pikka aega osalenud.

«Seda on tehtud hästi. Samas saaks mitmeid asju teha kindlasti paremini, vajalik on muuta Viljandi sotsiaalsemaks ja keerata veelgi enam näoga oma kodanike poole.»

Toobal märkis, et mitmete algatuste puhul võiks Viljandis eeskuju võtta pealinnast. «Väga aktuaalne on tasuta ühistranspordi teema, millele üleminek ei oleks Viljandile ületamatu ettevõtmine. Samuti näiteks apteegisoodustused või pensionilisa.»

Riigikogu liige Priit Toobal lisas, et Keskerakonnal on Viljandis välja panna tugev nimekiri ning valimistele minnakse hea tulemuse järele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles