Raudsaar: erakonnad tulemustest eriti ei õppinud

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TÜ õppejõud Mart Raudsaar.
TÜ õppejõud Mart Raudsaar. Foto: Ove Maidla

Tartu Ülikooli õppejõud Mart Raudsaar ütles, et eile õhtul erakonna esimeestega tehtud intervjuud näitasid, et nad ei ole üksikkandidaat Indrek Tarandi suurest edust järeldusi teinud.

«Need olid väga huvitavad valimised ja ma loodan, et andsid mõtteainet erakondadele,» rääkis Raudsaar Vikerraadio saates «Reporteritund», vahendas ERR Uudised.

Eriti tähelepanuväärne on tema sõnul, et üksikkandidaat Indrek Tarand edestas peaaegu kõiki erakondi ning kaotas napilt vaid Keskerakonnale.

«Eilsed valimistejärgsed intervjuud näitasid siiski, et erakondade liidrid ei ole saanud väga suuri õppetunde,» sõnas Raudsaar, lisades, et vaid Andrus Ansip ütles, et kui rahvas tahab avatud nimekirju, siis nad peavad neid ka saama.

Raudsaare sõnul olid tänavuste europarlamendi valimiste eel marketingivõtted varjatumad.

Samuti rõhutas Raudsaar, et valimisdebattidel räägiti väga vähe Euroopa asjadest, samas ei saadud kuidagi mööda majanduskriisist, mis oli tema sõnul Keskerakonnale nagu kingitus. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles