Ojulandi asemel pääseb riigikokku Robert Antropov

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Antropov 2007. aasta riigikogu valimiste tulemusi oodates.
Robert Antropov 2007. aasta riigikogu valimiste tulemusi oodates. Foto: Tairo Lutter / Virumaa Teataja

Euroopa Parlamenti valitud Kristiina Ojulandi asemel läheb Riigikogusse Rakverest pärit ettevõtja Robert Antropov, kes sai Lääne-Virumaal viimatistel parlamendivalimistel Ojulandi järel reformierakondlastest teise häältesaagi (2085).


"Kui inimesed on mind usaldanud ja hääle andnud, siis teist teed ei ole, loomulikult tuleb minna ja seda kohustust edasi kanda," ütles Antropov, kes on praegu ametis Paldiski Sadamad ASi juhatuse esimehena.

Antropov tõdes, et parlamenti tööle minnes, peab ta ettevõtete juhatustest välja astuma ja nõukogu liikmena jätkama. Ka kaotab ta parlamenti minnes sissetulekus.

"Aga raha ei ole määrav, riigikogu töö on mulle uus väljakutse ja see annab uued võimalused edasi liikuda," lausus Antropov, kes tahab riigikogus lisaks põhiülesannetele hakata tegelema transpordi, logistika ja transiidi valdkonnaga, samuti sisejulgeoleku ja turvalisuse küsimustega, näiteks korruptsiooni vastu võitlemisega kohalikes omavalitsustes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles