Tarand: olen pisarateni liigutatud

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Tarand.
Indrek Tarand. Foto: Peeter Langovits

Üksikkandidaadina enam kui 100 000 toetushäälega europarlamenti valitud Indrek Tarand tunnistas pöördumises oma valijatele, et on pisarateni liigutatud selle tulemuseni jõudmisel talle osaks saanud toetuse ja mõistmise eest ning tänas kõiki.

«Olen õnnelik, et mul polnud valimisteks kasutada miljoneid kroone. Sellist kampaaniat raha eest ei saakski. Olen rõõmus, et me ei pidanud ühtegi puud valimisvoldikuteks ohverdama - kui ajada õiget asja, laabub kõik plakatitetagi,» ütles Tarand oma pöördumises.

«Rahvas on rääkinud ja otsused langenud. Ma olen alati kindel olnud, et keerulistel aegadel suudavad eesti kodanikud end kokku võtta, kaalutleda ja teha tuleviku seisukohalt pädevaid otsuseid,» sõnas Tarand.

«Võtke või esimene laulupidu, Vabadussõda, teisitimõtlev vastupanu brežnevlikul perioodil ning Laulva revolutsiooniga iseseisvuse taastamine. Me oleme teinud ajalugu, nüüd rändame üheskoos edasi,» nentis värske eurosaadik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles