Simson nimetas võiduks juba suurt hääletajate arvu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vilja Savisaar
Vilja Savisaar Foto: Liis Treimann

Keskerakonna peole Meriton Hotel Tallinna on valimistulemusi kogunenud ootama umbes sadakond inimest. Partei esinumbrit, suurt juhti Edgar Savisaart ilmselt enne valimistulemuste selgumist seal ei näe, kuid rõõmsalt liigub saalis ringi ning suhtleb inimestega tema abikaasa, erakonna 3. number neil valimistel Vilja Savisaar.


Peo alguses väikese kõnega esinenud erakonna aseesimees Kadri Simson kiitis valijate aktiivsust, öeldes, et võit on juba see, et nii palju inimesi hääletamas käis.

Pidu alles võtab tuure, veidi pärast kella 22 lasid hotelli konverentsikeskusesse kogunenud  keskerakondlased hea maitsta peol pakutavatel roogadel. Parteilastele esinesid tantsutüdrukud ja Erich Krieger. 

Lisaks roogadele oli kõigil laual ka partei laulu «Meiega koos» sõnad.

Tänavuste eurovalimiste hääletamisaktiivsus ületas mäekõrguselt eelmise korra oma - kui viie aasta eest andis oma hääle vaid ligi neljandik valijatest, siis seekord 43,2 protsenti.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles