Keskerakonnale ei meeldinud usinad valimisjaoskondade juhid

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Laagna Gümnaasiumi ees jagasid 1. juunil kesknoored Vadim ja Anton Žogin möödujatele Kalevi komme ja muffineid.
Vasakul Vadim Zhogin, paremal Anton Zhogin.

sk/Foto: SILJA KAIGU
Tallinna Laagna Gümnaasiumi ees jagasid 1. juunil kesknoored Vadim ja Anton Žogin möödujatele Kalevi komme ja muffineid. Vasakul Vadim Zhogin, paremal Anton Zhogin. sk/Foto: SILJA KAIGU Foto: Silja Kaigu

Vabariigi valimiskomisjon pole tänaste Euroopa Parlamendi valimiste kohta saanud ühtegi kaebust, küll aga ei meeldinud Keskerakonnale liiga korralikud valimisjaoskondade esimehed. Selle probleemiga tegeles pealinna valimiskomisjon.

«Vabariigi valimiskomisjon pole saanud ühtegi kaebust, küll aga oli meil kaks kaebust Tallinna linnas ja need lahendati ära reedel,» rääkis komisjoni esimees Heiki Sibul tänasel pressikonverentsil. Ta lisas, et praeguseks hetkeks pole neid otsuseid edasi kaevatud.

Tallinnas kaebas Keskerakond kahe jaoskonna komisjoni esimehe peale, et nad Sibula sõnul «lõid korda liiga hästi ehk ajasid neid Keskerakonna noori, kes agiteerisid maja ees, liiga intensiivselt ära».

Teine kaebus käis Niine tänava jaoskonna kohta, kus väidetavalt ei pannud teist pitsati jäljendit sedelile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles