Juhkami asemel peaks riigikokku minema Mari-Ann Kelam

Martti Kass
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mari-Ann Kelam.
Mari-Ann Kelam. Foto: Peeter Langovits

Marko Pomerantsi asendusliige riigikokku Mihkel Juhkami otsustas parlamendi tööst loobuda ning tema asemel kinnitati rahvasaadikuks Mari-Ann Kelam.

Riigikogu juhatus otsustas, et riigikogu liikme Mihkel Juhkami tagasiastumise tõttu asub alates 6. juunist riigikogu liikmeks asendusliige Mari-Ann Kelam.

Postimees.ee andmetel ei ole Kelam veel otsustanud kas võtab parlamendisaadiku töö vastu. Juhul, kui Kelam samuti kohast loobub määrab riigikogu juhatus automaatselt järgmise asendusliikme.

Siseministriks nimetatud Marko Pomerantsi asemel riigikogu liikmeks nimetatud Rakvere linnavolikogu esimees Juhkami loobus tööst parlamendis ning otsustas kohaliku omavalitsuse kasuks.

Juhkami ütles, et pigem kandideerib ta sügisestel kohalikel valimistel Rakveres. «Usun, et siin on mul palju rohkem võimalusi midagi ära teha kui asendusliikmena Toompeal,» rääkis ta Virumaa Teatajale.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles