Ilves manitses Strandbergi vastutustundlikkusele

Martti Kass
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marek Strandberg riigikogu kõnepuldis..
Marek Strandberg riigikogu kõnepuldis.. Foto: Peeter Langovits.

President Ilves ütles täna Erakonna Eestimaa Rohelised ühe liidri Marek Strandbergiga kohtudes, et viimane kasutaks vähemusvalitsusega kaasnevat suuremat mõjukust parlamendis vastutustundlikult.

«Vähemusvalitsus annab riigikogu opositsioonile senisest suurema mõjukuse osaleda otsuste langetamisel ja ma loodan, et te kasutate seda vastutustundlikult,» ütles president Toomas Hendrik Ilves tänasel kohtumisel parlamendiopositsiooni kuuluva Erakonna Eestimaa Rohelised esimese eestkõneleja Marek Strandbergiga.

Riigipea sõnul toob vähemusvalitsus parlamendierakondade vahele rohkem üksteisega arvestamist, mis on hea; ent samas võib see venitada otsustamist seal, kus Eesti vajab kiireid lahendusi majanduskriisi ületamiseks.

 Kohtumisel kõneldi ka selle aasta negatiivse riigieelarve vastuvõtmisest ning 2010. aasta eelarve koostamise võimalikest põhimõtetest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles