Ivari Padar: Ligi on loogiline valik

Alo Raun
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ivari Padar (vasakul) ja Jürgen Ligi.
Ivari Padar (vasakul) ja Jürgen Ligi. Foto: Toomas Huik

Eksrahandusminister Ivari Padar nimetas reformierakondlase Jürgen Ligi uueks rahandusministriks valimist igati loogiliseks sammuks.


«Ega siin mingit üllatust ole, sest inimeste ring, kes sellel postil olla võiksid, on suhteliselt kitsas,» kommenteeris Padar aripaev.ee'le, lisades, et kuna Ligi on rahanduskomisjoni esimehena viimased kaks aastat kõikides protsessides osaline, mis eelarvet puudutavad, on temal seda positsiooni küllaltki lihtne üle võtta.

Väga suurt mängumaad otsuste suhtes uuel rahandusministril Padari sõnul paraku pole.

«Need valikud on põhimõtteliselt juba kõik valitsuskabinetist läbi käinud ja nende vahel peab uus koalitsioon oma otsused tegema, et eelarvet 3-protsendise miinuse piirides hoida,» rääkis Padar.

Kuivõrd Jürgen Ligile omane pehmelt öeldes karm väljendusviis rahandusministrile kasuks tuleb, on Padari sõnul raske öelda, küll aga vajab rahandusminister tema sõnul keerulistes oludes eelkõige tasakaalukust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles